TITEL IN HÄR!

Your content goes here. Edit or remove this text inline
or in the module Content settings.

Lorem ipsum dolor!

öaijsbfoasbfsdofsdfbsdfbsdbjf
osndfsabnfajksbfafijsbasbf

Välkommen till framtidens serviceföretag!

Hej och välkommen till Abisco! Ett lite annorlunda företag som erbjuder VS-tjänster, men även projektering till fastighetsbolag, byggföretag och privatkunder samt automation.

Vi är annorlunda därför att vi siktar på att vara bättre – lite proffsigare, mer engagerade och med högre servicenivå. Vi vill bygga en långsiktig personlig relation till dig och våra andra kunder. Vi kallar det för ”Service med IQ”.

Vi håller mer än vi lovar.
Alla VS-jobb utförs av våra certifierade VS-montörer som har bred erfarenhet. Alla i vårt team är flexibla och vet vad riktig service betyder. När vi är klara lämnar vi projektet renare än när vi kom, håller tiden vi utlovar och kommunicerar rakt och tydligt, så det inte blir några onödiga missförstånd. Så när du har behov av proffsiga och otroligt serviceinriktade VS:are, är det oss du ska kontakta!

Vi blir gärna din partner!
Du kanske äger eller driver en byggfirma eller ett fastighetsbolag och behöver en partner för VS-tjänster på längre sikt? Kanske är ett större projekt på gång i din fastighet, som stambyte eller värmeoptimering? Vi trivs bäst i samarbeten där man lär känna varandras behov så båda parter får ut mesta och bästa möjliga. Låter det intressant?

Vill du bli en del av vårt team?
Vi är alltid på jakt efter certifierade rörläggare som har det rätta engagemanget och som drivs av att alltid prestera på topp. Här kan du söka jobb hos oss!

NÅGOT DU UNDRAR ÖVER?

Kontakta oss gärna. Vi hör av oss så fort vi kan.