Samarbeten/leverantörer

Det är fantastiskt värdefullt för oss att ha goda relationer med andra företag i vår bransch och i andra branscher som vi kan ha nytta av. Vi kan lära av varandra och ge och ta emot hjälp såväl i goda som i sämre tider. Bra samarbeten utvecklar företag och ger styrka och kompetens. Här är några av våra vänner:

Vi har ett nära samarbete med Hilti. De levererar verktyg och material till oss. Men framför allt levererar de arbetsmiljöutbildningar. De har ett världsunikt sätt att berätta om service och arbetsmiljö. Vi får snabb hjälp och alltid av högsta kvalitet. Deras kunskap inom service och byggbranschen generellt utvecklar vårt företag på så många positiva sätt!

Ett ungt och snabbväxande företag – precis som vi. De är ett service- och installationsföretag som arbetar med underhåll och reparationer av elanläggningar och elentreprenader. Tillsammans utför vi många projekt åt olika beställare och det fungerar alltid smidigt och bra.

Detta proffsiga elföretag håller alltid tiden och levererar grym service. Vi anlitar ofta Elmontören Syd för våra servicejobb. Då kan vi känna oss trygga med att jobbet blir bra och smidigt gjort.

V & V Installationskonsult erbjuder ett komplett utbud av konsulttjänster inom VVS-projektering. Vi har ett nära samarbete med V & V och de hjälper oss med projektering av projekt som vi utför. De är extremt proffsiga och projekterar såväl VS som ventilation.

COWI är ett ledande konsultföretag som skapar mervärde för kunder och samhället i stort tack vare sina helhetslösningar. Tillsammans med COWI hittar vi alltid de bästa lösningarna för att dra rör i våra projekt. COWI sätter lösningarna på pränt med högsta kvalitet.

Tunga Lyft arbetar alltid med den bästa och effektivaste utrustningen lämpad för uppdraget och de klarar allt inom tunga lyft! Från att lyfta ner värmepumpar i trånga källarutrymmen till att lyfta upp tunga växlare till fläktrum.

Ett rivningsföretag i Malmö som erbjuder tjänster inom selektiv rivning, totalrivning, håltagning, sågning och sanering. Proffsigare rivare får man leta efter! Vi anlitar LK Vision för håltagning och spårning i betong.

Störst på kameror och tillbehör. De levererar all kamerautrustning till oss och är en starkt bidragande faktor till att vi kan göra våra filmer i allra bästa kvalitet.

LK Systems AB är en av Nordens ledande VVS-leverantörer och har enligt oss marknadens bästa bästa golvvärme- och rörsystem! Eftersom våra kunder bara ska ha det bästa, använder vi alltid dessa system.

Hansgrohe har verkligen en passion för design och innovation. Detta företag har en känsla för de små detaljerna som gör stor skillnad. Vi tycker att Hansgrohe erbjuder de bästa blandarna på marknaden. Kvaliteten är outstanding!

Profisol har ett brett sortiment tekniska isoleringsprodukter av högsta kvalitet och de är vår leverantör av rörisolering. Dessutom har de proffsig personal med ett stort personligt engagemang. Vi tycker att de är Sveriges bästa leverantör av isolering. Förutom att de levererar isolering till toppenpriser ger de oss många bra råd inom isolering som hjälper oss att bli bättre på det vi gör.

Sveriges ledande handelsföretag inom VVS och VA. De har ett stort centrallager där man kan hitta det mesta man behöver!

Vår favoritgrossist som har nästan alla sina produkter på hyllan – bara att hämta vid behov. Dessutom har de personal med en härlig inställning till service.

Vi köper alla våra kontorsprodukter från dem. De har bra kontorsprodukter till vettiga priser – med snabb leverans.

Mercedes har alltid stått för säkerhet, god kvalitet och modern teknik. Detta motsvarar våra värderingar väl och därför väljer vi att köpa våra transportbilar från dem.

Speedy i Malmö  erbjuder däckhotell och grym service. Vi har många bilar och är beroende av att de alltid tas om hand på bästa sätt så att de ständigt rullar. Speedy i Malmö levererar ett helhetspaket som vi är mycket nöjda med.

En totalpartner inom maskinuthyrning. De levererar alltid liftar och maskiner blixtsnabbt till oss ute på våra arbetsplatser. Vi hjälper även till att koppla bodar åt Wangeskog. Behöver ni någonsin en lift eller någon annan maskin ska ni inte tveka att kontakta Wangeskog!

Rakt är en reklam- och webbyrå i Malmö som bland annat har byggt vår hemsida. De har även utvecklat vår grafiska profil samt gett våra bilar ett unikt utseende som passar vår image. Rakt tror på att jobba rakt och enkelt och vara tydliga i sin kommunikation – precis som vi.