Våra viktiga kunder

Alla kunder är lika viktiga för oss – små som stora. Vi vill vara lika betydelsefulla och nyttiga för alla som vi kommer i kontakt med. Vi hade inte varit något utan våra fantastiska kunder!
Detta är några av dem:

Vi är mycket stolta över att ha ett gott samarbete med Castellum. Deras värderingar och framtidstänk speglar även vår organisation väl. Åt Castellum utför vi såväl service som optimering och stora lokalanpassningar. Vi har samarbetat med Castellum sedan starten av vårt eget bolag och det senaste uppdraget för dem var att anpassa ett 2 800 kvm stort kontor, där vi bytte ut hela kylanläggningen.

Castellums affärsidé är att genom verklig närhet till kund, innovation och kompetens skapa framgångsrika och hållbara arbetsplatser. Deras främsta värdering är ”Värd att lita på” vilket bland annat bygger på god kunskap om den lokala marknaden, långsiktighet och ständig utveckling. Detta speglar det som är viktigast för oss på Abisco – personlighet, kompetens och nytänkande.  Och naturligtvis vår hela tiden närvarande ambition att leverera Service med IQ!

Vi utför både stora och små projekt med Byggmästar’n. Deras företagskultur är grym och det är alltid en fröjd att kunna göra  kunderna nöjda tillsammans med dem. Det har vi gjort i 2 år nu och de har på denna kort tid blivit otroligt viktiga för oss!

Framgångsfaktorerna för Byggmästar’n i Skåne AB är kompetens, samverkan och enkelhet, vilket säkert bidrar till att de har blivit det självklara valet för många aktörer! Och vi gillar verkligen att vara en av dem! Våra och deras framgångsfaktorer kan tillsammans bli det som gör våra gemensamma kunder nöjda!

Vi har precis skrivit på ett ramavtal med byggfirman Thage för större projekt samt för service inom ramavtalet. Deras vision är att bli den bästa byggaren på sin marknad Skåne och södra Sverige – med hjälp av engagemang, effektivitet och enkla beslutsvägar. Deras mål är inte att bli störst i landet, utan att fortsätta vara bäst i södra Sverige. Det är en bra målsättning som vi gärna hjälper dem att uppnå och vi ser mycket fram emot att vårt nya samarbete!

Detta är ett företag som alltid sköter sina projekt på ett mycket proffsigt sätt. De har många bostadsbolag som kunder. Vi har sedan 2 år tillbaka fått många både större och mindre uppdrag av Malmö Byggcenter. Bland annat har vi utfört ombyggnationer av råvindar till lägenheter, lokalanpassningar och diverse servicearbeten.

Det första man möter på Malmö Byggcenters hemsida är texten ”Din dröm, vårt arbete!” Det tycker vi säger allt om Malmö Byggcenter! Om du till detta lägger deras strävan att, på ett enkelt och flexibelt sätt med hög förutsägbarhet, uppnå högre kvalitet i sitt arbete än konkurrenterna har du vår drömkund!